Minä ja Josef

Minä ja Josef

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

The weather of Yyteri, Pori, Finland 6.1.2010


Tänään keskiviikko ja Loppiainen ja 6. päivä tammikuuta. Lunta on jälleen satanut ja pakkastakin on vielä huimat -17 astetta.




Eilen kudoin aika paljon Baktus huiviani, mutta tuntuu, että en saa sitä koskaan valmiiksi. No, eihän siitä enää paljon puutu ja koko ajan se kapenee se kudottava osuus, kun kaventelen sivussa. Kyllähän se siitä vielä valmiiksi tulee, kunhan vaan alan taas kutomaan sitä.











Mutta eilen me taas soittelimmekin ja kyllä tuntui mukavalta, kun hartiani eivät enää ole kipeät ja voin soitellakin.
Tänään lähdemme vielä vesijuoksuun ja sinne on ihana mennä, vaikka pakkanen paukkuu ulkona, mutta altaassa on kiva taas polskia.
















Ulkona on tosi kaunis talvinen päivä, mutta pakkasta on tosi paljon liikaa, että minä sinne ulos menisin. Mutta kyllähän nämä pakkaset ovat nyt muuallakin Euroopassa ja kyllä ne taas pian hellittävätkin. Eihän näitä tällaisia kovia pakkasia ole ollutkaan täällä Porissa moneen vuoteen.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja rauhallista Loppiaista!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Hauska kuulla että olet jo soitto- ja vesijuoksukunnossa. Pakkanen on meilläkin paukkunut sen verran kovasti, että ulkona on pitänyt olla vain vähän aikaa kerrallaan. Mutta kyllä on kaunista, kun aurinkokin välillä vähän pilkahtelee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Huopatossunen!
    Tänään oli tosi kaunis ja aurinkoinen päivä ja pakkasta oli -17 ja nyt on "vain" -14. Mutta kyllä se kesäkin vielä tulee!

    VastaaPoista