Minä ja Josef

Minä ja Josef

torstai 24. maaliskuuta 2011

SYDÄMEESI AURINKO TALLETA NIIN PIMEINKIN PÄIVÄ ON VALOISA!

Tänään on torstai ja 24. päivä maaliskuuta. Asteita on -4, mutta aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, joten kyllä se hiukan jo lämmittääkin.


Tänään saamme nämä kaikki koneemme käyttökelpoisiksi, kun asiantuntija tulee ne laittamaan kuntoon. Me saamme langattoman laajakaistayhteyden ja sen luulisi toimivan paljon paremmin kuin nämä Herra ja Rouva Mokkulat, jotka toimivat silloin kun haluavat. Silloin vasta voin nauttia koko sieluni pohjasta tässä koneeni ääressä ja saan laitettua kaikki nämä blogini paremman näköisiksi. Niissähän on vielä korjaamista.


Mutta muuten tämä päivä vietetään nauttien elämästämme ja meillä on vielä Sacher leivoksiakin ja Marabou kakkua, joten nautiskelua riittää. Ja eniten toki nautimme toisistamme ja tuosta ihanan suloisesta sydänkäpysestämme Sirusta. Kunhan lumet sulaa tuolta harjulta, niin pääsemme Sirunkin kanssa sinne kävelemään ja katselemaan luonnon ihmeitä. Ja niitähän luonnossa riittää paljon!




Ja nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijani, sekä vanhat että uudet, oikein mukavaa torstai päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti