Minä ja Josef

Minä ja Josef

tiistai 9. elokuuta 2011

BLOGINI HENKIIN HERÄTTÄMINEN! TERVETULOA - WELCOME

Tänään on tiistai ja 9. päivä elokuuta. Päivä on ollut pilvinen aivan aamusta asti. Asteita on +16, joten syksy on tullut. Huomenna monet pienet ja isot jalkaparit tepastelevat katuja ja kujia pitkin kouluun. Eka luokkalaisia varmasti jännittää jo kovin, kun on koulun ensimmäinen päivä. Ja miten moni lapsi menee uuteen kouluunsa jännityksellä. Mutta siitä se alkaa se opin tie ja sitä jatkuu sitten taas seuraavana vuonna tutumpana.

Kuten otsikostakin voi päätellä, niin yritän nyt herätellä henkiin tätä jo 4 vuotta sitten aloittamaani blogiani. Enpä ole tänne kovin usein kirjoitellutkaan, mutta minulla on niin monta blogia jaettuna eri kategorioihin, joten kirjoittelen sen mukaan, mikä aihe kulloinkin sattuu olemaan. Tämä on kuitenkin vanhin blogini. Ja löysin Pihlajanmarjan blogipohjista niin kauniita pohjia, joten olihan ne kaikki otettava sieltä ja laitettava blogeihini.

Mutta nyt asumme täällä maalla aivan ihanassa paikassa luonnon keskellä, jossa kuuluu lintujen laulua ja jopa käen kukuntaakin kuulin tänä kesänä pitkästä, pitkästä aikaa.

Nappailin äsken kuvia, joten laittelenpa niitä tännekin, jos vaan onnistuu.
                   Tällaisen ihanan taulun sain tuliaisiksi ihanalta ystävältäni...
                ...ja tässä ihana ötököiden rivistö...
         ...tässä on pian purettavan kaapin päällä oleva esineistö...
                          ...ja tässä poseeraa suloinen Sirumme omalla paikallaan.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja turvallista viikkoa! Pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti