Minä ja Josef

Minä ja Josef

lauantai 27. elokuuta 2011

KUULUMISIA TÄNNEKIN...TERVETULOA - BIENVENIDOS - WELCOME

Tänään on lauantai ja 27. päivä elokuuta. Aurinko loistaa koivujen lomitse aivan pilvettömältä, siniseltä taivaalta. Asteita on +15, mutta päivällä luvassa jopa +25 astetta. Oikein ihanaa syksyä!


Sirulandiassa on tapahtunut paljon vuoden, puolen vuoden ja jopa viime viikkojenkin aikana. No, vuosi sitten asuimme Länsi-Suomessa Porissa, josta muutimme tänne rauhalliselle maaseudulle, jossa olemme viihtyneet nyt hyvin. Mutta olemme viime päivien aikana puuhastelleet matkan kimpussa, jonka teemme kahden kuukauden kuluttua. Eli siis me lähdemme koko talveksi Espanjan auringon alle nauttimaan terveellisestä ilmastosta aivan suolajärvien lähelle. Lähdemme lokakuussa ja tulemme vasta maaliskuussa...tai jos on tarvetta, niin...mutta toki tulemme kesällä tänne ainakin järjestelemään asioita pitkän poissaolomme jälkeen.




Täällä me nautimme elämästämme Välimeren ja suolajärvien lähellä kuunnellen Välimeren laineiden liplatusta ja astellen hienolla hiekalla, aijai, ei mitään kiireitä. Välillä pulahdamme isoon uima-altaaseen nauttimaan uimisesta ja polskuttelusta, syömme hedelmiä ja vihanneksia ja nautimme elämästämme täysin.


Sain eilen papalle sukat valmiiksi ja tänään aion päätellä omat kaksi villatakkia, jotka voisin ottaa mukaani Espanjaan.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä vierailijoille oikein ihanaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti